Wie zijn wij?

zorgen 

Bij Truffelceremonie Zeeland faciliteren wij een veilige en warme omgeving waar je jezelf kunt ontdekken en helen met behulp van magische truffels. 

Door eigen ervaringen weten wij hoe krachtig en inzicht-gevend truffels kunnen zijn. Wij hebben een diep vertrouwen in de helende werking van dit plantmedicijn. 

Tanja organiseert al jaren truffelceremonies. Met haar uitgebreide ervaring, diepgaande kennis en liefdevolle aanwezigheid weet zij een een ruimte te creëren waarin je jezelf geborgen voelt en je je zonder zorgen kunt openstellen voor wat zich aandient tijdens jouw innerlijke reis. Iris is de tweede begeleidster tijdens de ceremonies. Haar invoelend vermogen, haar zorgzaamheid, oog voor detail en open houding maken haar een enorm fijne space-holder.

Intuitief voelen wij sterk aan waar en op welk moment wij nodig zijn. Of je nu op zoek bent naar traumaverwerking, persoonlijk inzichten of diepere inzichten over het bestaan, bij ons ben je in goede handen. Het bewustzijnsverruimende effect van truffels zorgt ervoor dat er op verschillende lagen heling kan plaatsvinden (zowel fysiek, emotioneel als mentaal). Tevens kan dit leiden tot het wegvallen van het ego, mystieke ervaringen of eenheidservaringen, wat een diepere en meer integrale kijk op het bestaan kan bieden. Wij hechten er zeer veel waarde aan je op een goede manier en met juiste nazorg te begeleiden, zodat het hoogst haalbare behaald kan worden. 

We zijn heel dankbaar dat we een stukje mee mogen lopen op jouw pad naar heelheid. 

 

 

Tanja Verheijen

Tanja is al ruim 15 jaar werkzaam als therapeut/coach. Het is haar passie om mensen dichter bij hun authentieke, ware Zelf te brengen door emoties te doorvoelen en onware overtuigingen te doorzien. Zij maakt hierbij in haar praktijk gebruik van (een combinatie van) hypnotherapie, de Helende Reis (The Journey van Brandon Bays), Familieopstellingen, Innerlijk Kind Werk en Transformatiecoaching. Het intense verlangen naar het ont-dekken van waarheid en diepgaand Zelf-onderzoek heeft haar geleid naar diverse non-dualistische leraren. Oordeelloos en betrokken zal ze jou begeleiden op jouw reis. 

 

Iris van de Kerkhove

Iris is opgeleid tot agogisch werker en volgde de basisopleiding Traditionele Chinese Geneeswijzen. Zij volgde de training bij Els Thissen voor het faciliteren van ‘ Een-Cursus-In-Wonderen’  en ‘Attitudinal Healing’ groepen. In ’t Schooltje Schoondijke begeleidt zij momenteel een Attitudinal Healing groep. Verder volgt zij een opleiding tot Emotie Coach. Open en invoelend zal zij jou begeleiden op jouw reis.